Tärkeää huomioitavaa Hot Dollin käytöstä:

   

Hot Doll ei ole lääketieteellisiin hoitomuotoihin suunniteltu tuote. Hot Doll on ennen kaikkea design-tuote, lemmikkisi koirakaveri, emmekä takaa että koirasi käyttäisi Hot Dollia sille tarkoitetussa käytössä. Älä koskaan pakota lemmikkiäsi käyttämään Hot Dollia.

Hot Dollin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota vakauteen, kestävyyteen ja ergonomiaan. Hot Doll on suunniteltu erityisesti lemmikkisi mukavuutta ajatellen. Hot Dollin jalkojen liukuesteet takaavat hyvän pidon kovassakin temmellyksessä.
Mikäli lemmikkisi käyttää Hot Dollia hyvin intensiivisesti, keskustele eläinlääkärin kanssa.

Hot Dollin käyttö voi epäonnistua mikäli koirasi on liian vanha tai liian nuori ja kokematon.

Mikäli koirallasi ilmenee ei-toivottua ”nylkyttämistä” esimerkiksi tyynyä tai muita esineitä vasten, opeta koirallesi, että Hot Doll on kyseistä toimintaa varten tarkoitettu. Koiran pariutumispuuhastelut Hot Dollin kanssa kestävät keskimäärin 15-30 minuuttia.

Hot Doll on varattu yksinomaan koirien käyttöön. Hot Doll sanoutuu irti kaikesta vastuusta, mikä liittyy tuotteen poikkeavaan käyttöön.

Varmista aina hienotunteisuus kun koirasi käyttää Hot Dollia ja puhdista sekä tarkasta Hot Doll säännöllisesti.

Materiaalit:

Hot Doll on valmistettu polyeteenistä (PE High Density), joka antaa kestävän ja joustavan rakenteen. Irrotettava emätinkartio on valmistettu koiralle turvallisesta silikonista, joka kestää lämpötiloja -40 °C - +200 °C.

Puhdistus:

Hot Doll on hygieeninen tuote, joka on nopea ja helppo puhdistaa vedellä ja saippualla. Käytä puhdistusaineita jotka soveltuvat muovin ja silikonin puhdistamiseen.