Mistä voin ostaa Hot Dollin?

Voit ostaa Hot Dollin useista verkkokaupoista ja liikkeistä.  Katso jälleenmyyjät täältä.

Onko Hot Doll puhallettava?

Ei. Hot Dollin runko on valmistettu polyeteenistä, se on UV-suojattu ja täysin kierrätettävää materiaalia. Se tarjoaa pehmeän kosketuksen mutta on tarpeeksi vahva kestääkseen koiran painon.

Onko Hot Doll helppo puhdistaa?

Kyllä. Puhdista Hot doll sekä silikonikartio käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja saippualla, pehmeää liinaa apuna käyttäen. Huuhtele puhtaalla vedellä. Kuivaa pehmeällä liinalla tai anna kuivua ulkona.

Huom! Älä käytä puhdistamiseen liuottimia tai ohenteita (öljy, bensiini). Käytä vain puhdistustuotteita, jotka soveltuvat muovin ja silikonin puhdistamiseen.

Miksi Hot Dollilla on tulppa?

Laita tulppa paikoilleen jokaisen käyttökerran jälkeen (poista silikonikartio ensin), jotta Hot Dollin sisään ei kulkeudu likaa tai muuta ylimääräistä. Tulppa myös peittää aukon, mikäli haluat piilottaa Hot Dollin seksuaalisen käyttötarkoituksen.

Mistä tiedän, käyttääkö koirani Hot Dollia?

Hot Doll ei ole lääketieteellinen tai terapiahoitoihin suunniteltu tuote.

Hot Doll on ennen kaikkea design-tuote, koirasi kumppani, emmekä takaa että lemmikkisi käyttäisi Hot Dollia. Älä koskaan pakota lemmikkiäsi käyttämään Hot Dollia. Testit osoittavat, että koirat ovat vaistomaisesti kiinnostuneita Hot Dollista, sillä sen värit ja muodot houkuttelevat niitä. Kun huomaat koirasi kiinnostuvan Hot Dollista, ohjaa sitä tuotteen käyttöön.

Hot Doll on suunniteltu anatomisesti koirille ja koirien tarpeisiin sopivaksi, joten se toivottaa kaikki innokkaat koirat tervetulleiksi. Hot Dollin kehon muodot mahdollistavat koiran tarttumisen siihen ja silikonista valmistettu keinoemätin on riittävän laaja mukautuakseen koiran pariutumiseen. Kaikki koirat eivät kiinnostu Hot Dollista seksuaalisesti, jolloin Hot Dollia voi pitää lemmikin koirakaverina.

Milloin koirani käyttää Hot Dollia?

Jos koirasi on tottunut ”nylkyttämään” itseään tyynyä tai muita esineitä vasten, ohjeista lemmikkiäsi käyttämään sen sijaan Hot Dollia. Sijoita Hot Doll koiralle tuttuun paikkaan, kuten nukkumapaikan tai koiran lelujen läheisyyteen, jotta koirasi ymmärtää, että hänellä on lupa käyttää Hot Dollia. Hot Doll tuo helpotusta koirille, jotka ovat jo innostuneet esimerkiksi naaraskoiran tuoksusta. Mikäli haluat käyttää Hot Dollia ei-toivotun pariutumiskäyttäytymisen hoitoon, on aina hyvä keskustella ensin eläinlääkärin kanssa.

Mikä on koiralleni paras paikka käyttää Hot Dollia?

Paras paikka Hot Dollin käyttöön on rauhallinen ja tarpeeksi suuri tila, jossa on läsnä mahdollisimman vähän ihmisiä. Tarkista, että lattia ei ole liukas.

Mikäli olet läsnä, ole hienovarainen. Jotkut koirat estyvät omistajansa läsnäolosta kun taas toisia koiria läsnäolo ei haittaa.

Mikä koira voi käyttää Hot Dollia?

Kaikki uroskoirat voivat käyttää Hot Dollia. Tarkista Hot Dollin koko tuote-esittelystä.

Älä käytä Hot Dollia jos lemmikilläsi on terveysongelmia, kuten sydänongelmia tai infektioita. Mikäli huomaat koirasi käyttäytymisessä merkittäviä muutoksia, poista Hot Doll käytöstä ja keskustele eläinlääkärin kanssa.

Matkustaminen Hot Dollin kanssa lentokoneessa:
Oikein pakattuna tukevaan laatikkoon Hot Doll voi matkustaa lentokoneen ruumassa tai käsimatkatavaroissa (tarkista lentoyhtiökohtaiset käsimatkatavaran enimmäiskoot!). Älä unohda koiran keksejä!

Ketkä hankkivat Hot Dollin?

Romantikot ja avantgardistit, jotka rakastavat koiriaan ja designia. Tarvitsipa koirasi joko seksilelua tai pelkkää seuraa, Hot Doll täyttää tehtävän.

Onko Hot Dollin omistajia paljon?

Hot Doll on ainutlaatuinen tuote, jota koiran omistajat ostavat ympäri maailmaa; Los Angelesissa, Pariisissa, Copacabanassa, Tokiossa, Suomessa…

Onko yksityisyyteni turvattu, jos tilaan Hot Dollin?

Takaamme, että henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Lähetämme tuotteet neutraaleissa paketeissa.

Mitä jos minulla ei ole koiraa?

Hot Doll tunnetaan maailmalla design-tuotteena, joka on epätavallisuudessaan ja kokeellisuudessaan kiinnostava ja mielipiteitä herättävä tuote. Monet asiakkaat eivät ole koiran omistajia, mutta he rakastavat designia. Hot Doll esiintyy lehdissä, näyttelyissä ja trendipaikoissa ympäri maailmaa. Mikäli olet kiinnostunut designista ja haluat piristää kotiasi ja ilahduttaa vieraitasi tällä uniikilla tuotteella, olet oikea ihminen Hot Dollin omistajaksi.

Millainen takuu tuotteella on?

Tavanomaisessa käytössä Hot Dollin rungolla, liukuesteillä, jaloilla, nenällä ja kartiolla on yhden vuoden takuu ostopäivästä lukien. Suosittelemme silikonikartion vaihtamista uuteen kerran vuodessa. Lisätietoja saat sivuiltamme tai Hot Dollia myyvistä liikkeistä. Hot Doll ei ota vastuuta mistään tuotteen sopimattomasta käytöstä tai koirien puremista. Puremajäljet tai muut terävien esineiden aiheuttamat naarmut ja kulumajäljet Hot Dollin osissa (runko, liukuesteet, kartio, jalat, nenä) eivät kuulu takuun piiriin.